Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Teamleider Klantenservice Medische Hulpmiddelen

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Solliciteren

In het kort

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep ‘Diabetes’ en voor de zorggebruikersgroep ‘Continentiezorg’.

Organisatie

Met onze deskundige en bevlogen professionals zetten wij ons dagelijks in voor cliënten en voor zorgverleners. In de zorgketen werken we samen aan gezondheidswinst voor cliënten, terwijl we de dagelijkse praktijk van zorgverleners makkelijker maken en zorgkosten reduceren. Wij vertegenwoordigen verschillende toonaangevende merken die al jarenlang bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Kom jij ons team versterken? https://www.werkenbijbosman.com


Wat ga je doen?

Je vertaalt de organisatie- en klantcontact strategie door in een jaarplan voor jouw team en formuleert hiervoor de speerpunten en projecten. Je hebt budgetverantwoordelijkheid voor personeelsbudget en omzet/marge. Je adviseert de manager klantcontact voor het maken van beleid, en geeft jouw input voor de klantcontactstrategie.

In de ochtend vindt er met het team een online dagstart plaats waar jij, of een van de senior medewerkers klantenservice, het voortouw in nemen. Jullie gezamenlijk doel is het behalen van de beoogde servicelevels en kpi’s . Ook deel je de laatste updates en enthousiasmeer je je team om er een mooie dag van te maken. Samen met je senior(s) maken jullie de dagplanning, stellen prioriteiten, en sturen indien nodig bij op de dag om je resultaten te behalen. Je bent tevens bezig met het coachen en begeleiden van je teamleden om zo het resultaat te verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor procesveranderingen en -verbeteringen binnen jouw zorggebruikersgroep. Met je collega teamleiders en manager heb je frequent contact om zaken af te stemmen en samen te zorgen voor het beste resultaat

Om je team verder te ontwikkelen en te zorgen voor een warme onboarding van nieuwe medewerkers schakel je intern regelmatig met o.a. jouw collega teamleiders, de manager klantenservice, HR en Learning en Development. Samen zorgen wij voor onze klant én onze medewerkers. Hier horen bijvoorbeeld beoordelings-, ontwikkel- en verzuim gesprekken bij, het concretiseren van verbeteracties nav het jaarlijkse medewerkers tevredenheidsonderzoek en uiteraard leuke teambuilding activiteiten! Je stemt met het learning en development team af waar mogelijkheden liggen voor trainingen op het gebied van kennis, wetgeving en communicatie om onze klanten de beste ervaring te bieden.

Team Diabeteszorg:

Binnen de zorggebruikersgroep Diabetes hebben we twee teams van 20 à 25 klantadviseurs waarbij jij aan één van deze teams leiding gaat geven (team 2). Samenwerking met het andere team binnen Diabetes is essentieel voor het goed bedienen van onze klant.

Team 1 is specifiek verantwoordelijk voor diabetes klanten die gebruik maken van sensor- en insulinepomp technologie.

Team 2 is specifiek verantwoordelijk voor diabetes klanten die gebruik maken van prikpen en teststrips om hun bloedglucosewaardes te meten. De meeste nieuwe collega’s van team diabetes stromen in binnen dit team. Selectie, onboarding, coaching en opleiding van medewerkers is dus een belangrijk focus gebied van deze rol.

Ook worden er regelmatig nieuwe klantgroepen aangemeld voor dit team. Een warme ontvangst van deze klanten is ook een mooie en belangrijke taak van je team.

Team Continentiezorg:

Binnen het team continentiezorg ben je verantwoordelijk voor de aansturing van ongeveer 40 klantadviseurs.

In deze rol ligt er o.a. een duidelijke focus op het coachen van de klantadviseurs op gespreksvaardigheden en performance. Dit is van groot belang gezien de inhoud van de zorggebruikersgroep en de vertrouwelijke en persoonlijke gesprekken die met klanten gevoerd worden.

Naast de selectie en onboarding van nieuwe collega’s is ook het sturen op resultaten en het optimaliseren van de processen een belangrijk onderdeel van de functie.

Kortom jouw dagen zijn divers, je krijgt de ruimte om jouw eigen prioriteiten te stellen waarbij we van jou verwachten dat je resultaatgericht, maar ook mensgericht te werk gaat.

Wat vragen wij?

• HBO werk- en denkniveau;
• Ruime recente ervaring binnen een klantenservice omgeving;
• Ruime recente leidinggevende ervaring, waarbij het onze sterke voorkeur heeft als je leidinggevende ervaring hebt binnen een klantenservice customer service (klant) contact center omgeving;
• Minimaal 36 uur beschikbaar;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
• Ervaring in het gebruik van MS Office;
• Ervaring in het gebruik van CRM systemen is een pré.

Jouw competenties:


• Resultaatgericht;
• Empathische people manager;
• Mensgericht
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Flexibel;
• Ondernemerschap;
• Organisatorisch sterk;
• Stressbestendig;
• Kwaliteitsgericht;
• Samenwerken.

Wat bieden wij?

  • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
  • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
  • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
  • Mogelijkheid om thuis te werken, hiervoor krijg je een thuiswerkset (computer, headset, bureaustoel en thuiswerkvergoeding van 2,13 euro per dag);
  • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering, gratis sportabonnement bij Basic Fit.
  • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
  • Een salaris tussen de € 3446,38 en € 4923,40, afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor aanvullende informatie over het sollicitatieproces en/of algemene vragen kun je contact opnemen met Randi van der Bruggen (Recruiter) via recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Sollicitatie

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij Bosman thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet

We starten met een kennismakingsgesprek met Joanne Rinkens-Fober (HR Business Partner) en Simone van der Meijden (Manager Klantenservice). Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van persoonlijkheidstest en later ga je ook kennis maken met collega’s op de afdeling. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Randi van der Bruggen

Telefoon    0620301235
E-mail    recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Meer vacatures zoals deze

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)

Medewerker Klantenadministratie

Ter uitbreiding van ons team Klantenadministratie zijn wij op zoek naar een administratieve kracht voor 32 tot 40 uur in de week. Je wordt onderdeel van een klein team met in totaal 12 medewerkers.Samen met je collega’s zorg jij voor een goede basis administratie van onze klanten waardoor de medewerkers van de klantenservice de particuliere klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Vacancy location icon Eindhoven

Klantadviseur Urologie en Wondverzorging

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Urologie en Wondverzorging.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Senior Trainer

Voor de aankomende jaren staan binnen Bosman en onze zusterorganisatie MediReva grote projecten geagendeerd, waaronder professionalisering van ons opleidingsaanbod en het verder uitbouwen van de Bosman Academy. Hieraan lever jij, als Senior Trainer, een belangrijke bijdrage.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Teamleider Klantenservice Medische Hulpmiddelen

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep ‘Diabetes’ en voor de zorggebruikersgroep ‘Continentiezorg’.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Commercieel mdw binnendienst medische hulpmiddelen

Voor onze afdeling Business Support zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker binnendienst. Wij zoeken iemand die onze klanten optimaal ondersteunt in het klantproces. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje gaan bijdragen binnen Business Support? Dan zoeken wij jou!Binnen het team Business Support ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze zakelijke klanten voor alle…

Vacancy location icon Eindhoven

Logistiek medewerker

Het logistiek centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen.  Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Klantadviseur Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Continentiezorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

HR Business Partner

Met de groei van onze organisatie en de nauwe samenwerking met onze zusterorganisatie MediReva, zoeken wij binnen Bosman een HR Business Partner voor locatie Eindhoven. In een team van HR Business Partners, Recruiters, HR Officers en de Manager HR, vervul jij de rol van een volwaardige partner voor directie, managers en teamleiders voor een specifiek deel van de organisatie.Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring maken we een…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 32

Reachtruckchauffeur

Bosman groeit, daarom zijn we per direct op zoek naar een ervaren Reachtruckchauffeur. 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Expeditie Medewerker

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen.Als Expeditie Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van diverse zorgproducten. Je begrijpt dat ‘jouw’ klant afhankelijk is van de hulpmiddelen die jij voor hem of haar verzorgt. Daarnaast ken je het belang van…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Oproepkracht logistiek

Wist je dat…:Wij een gave baan hebben voor je als je een baan zoekt naast je studie, tijdens je tussenjaar en/of als (tweede) baan met flexibele uren?Je in die job direct een maatschappelijke bijdrage levert en je dus heel belangrijk werk doet?Je zelfs de kans krijgt om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling, zoals doorgroeien naar een leidinggevende rol en/of het behalen vanverschillende certificaten (BHV, reachtruck,…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Student

Klantadviseur Diabeteszorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Management Assistent 24-32 uur

Word jij enthousiast van plannen en organiseren? Ben jij proactief en heb je lef en durf om zelfstandig zaken op te pakken? Binnen Bosman zijn we op zoek naar een Management Assistent die zich graag ontwikkelt binnen een groeiende en dynamische organisatie.Als Management Assistent plan, organiseer en voer je ondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor onze Operationeel en Commercieel Directeur. Je bent de steun en toeverlaat…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)