Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Senior Trainer

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)
Solliciteren

In het kort

Voor de aankomende jaren staan binnen Bosman en onze zusterorganisatie MediReva grote projecten geagendeerd, waaronder professionalisering van ons opleidingsaanbod en het verder uitbouwen van de Bosman Academy. Hieraan lever jij, als Senior Trainer, een belangrijke bijdrage.

Organisatie

Met onze deskundige en bevlogen professionals zetten wij ons dagelijks in voor cliënten en voor zorgverleners. In de zorgketen werken we samen aan gezondheidswinst voor cliënten, terwijl we de dagelijkse praktijk van zorgverleners makkelijker maken en zorgkosten reduceren. Wij vertegenwoordigen verschillende toonaangevende merken die al jarenlang bijdragen aan de kwaliteit van zorg.


Kom jij ons team versterken? https://www.werkenbijbosman.com

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren, onderhouden en uitbouwen van het (interne) opleidingsaanbod van de klantenservice. Je hebt passie voor het vak en bent daardoor in staat zelf on- en offline trainingen te ontwikkelen, bouwen en verzorgen. Dit doe je samen met je collega (Trainer), waar je (meewerkend) leidinggevende van bent en ook met de collega’s van onze zusterorganisatie MediReva.

Daarnaast inventariseer je structureel en actief de opleidingsbehoefte binnen de klantenservice en adviseer je hoe dit het beste gerealiseerd kan worden. Ook in de uitvoering daarvan speel je een belangrijke rol. Borgen en verbeteren van de kwaliteit en resultaten/ effecten van de trainingen is een belangrijk speerpunt. Ook hier ga je actief mee aan de slag door maandelijks de deelnamegraad en de effecten te meten. Deze uitkomsten bespreek je met de verschillende stakeholders. Ook hierbij pak je de adviseursrol en denk je actief mee in verdere optimalisatie en groei.

In het eerste jaar zal je focus met name liggen op het (verder) uitrollen van de Bosman Academy binnen de klantenservice, en het verder ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe trainingen en de employee journey. Je rapporteert aan de manager klantenservice.

Een interessante uitdaging waar we jouw expertise goed bij kunnen gebruiken!

Jouw werkzaamheden:

• Op basis van de opleidingsbehoefte ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren, ontwikkelen, inkopen, plannen, organiseren, coördineren, verzorgen, opvolgen, borgen, analyseren, evalueren en mede uitvoeren van hoogwaardige en adequate trainingen voor de klantenservice. Je past hiervoor diverse methodes en middelen toe, zoals E-learnings;
• Je hebt nauw contact met teamleiders en praktijkbegeleiders om de opleidingsbehoefte te inventariseren en daarop passende adviezen uit te brengen en/of trainingen (zoals e-learnings) te ontwikkelen en/of in te kopen.
• Je levert vanuit je expertise een belangrijke bijdrage in organisatiebrede projecten (rondom trainen van de medewerkers), waaronder IT-gerelateerde projecten (zoals nieuwe systemen).
• Je optimaliseert het huidige opleidingsaanbod richting aantrekkelijke modules, in diverse vormen (e-learning, klassikaal, etc.).
• Je bent verantwoordelijk voor het verder uitrollen, (technisch) inrichten, uitbouwen, optimaliseren en beheren van ons leerplatform (FlowSparks) welke is gekoppeld aan ons e-HRM systeem (Profit van AFAS).
• Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, bijstellen en communiceren van de gehele opleidingsplanning van alle interne trainingen voor klantenservice (zowel off- als online).
• Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle trainingen en de kwaliteit die de trainingen dienen op te leveren.
• Je meet maandelijks de deelnamegraad en effecten van alle trainingen en bespreekt deze met de betreffende stakeholders.
• Uiteraard zorg je er voor dat alles rondom de opleidingen/ trainingen en de eisen die hieraan gesteld worden goed geregeld is.
• Je komt proactief met verbetervoorstellen, nieuwe opleidingsinstrumenten en/of -tools en onderhoud actief je netwerk binnen je vakgebied.

Je rol als leidinggevende:

• Je coacht en begeleidt 1 medewerker;
• Je analyseert de teamresultaten, voert ontwikkel- en beoordelingsgesprek en neemt initiatief tot het inzetten van passende scholing/training ter verbetering van het individuele en/of teamresultaat.

Wat vragen wij?

• Een warm-zakelijke persoonlijkheid
• Nuchter/ met beide benen op de grond en een hands-on mentaliteit
• Goed georganiseerd, weet waar prioriteiten liggen en bent flexibel hierin te switchen
• Je kunt behoeften omzetten in concrete plannen en acties
• Toegankelijk
• Samenwerken
• Innovatief, je bent continu op de hoogte van ontwikkelingen rondom ‘leren en ontwikkelen’
• Didactisch onderlegd
• Communicatief sterk


Wat vragen wij van je?

• HBO werk- en denkniveau.
• Verschillende trainingen/ opleidingen gericht op je vakgebied.
• Minimaal 3 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie (operationeel/tactisch).
• Ervaring binnen/ affiniteit met de Klantenservice is een pre.
• Je bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld, pakt zaken voortvarend op en je bent in staat om aan meerdere zaken tegelijk te werken.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Goede beheersing van de Engelse taal in woord in geschrift.
• Ervaring met en kennis van het leefplatform FlowSparks is een pre.
• Ervaring met en kennis van Profit (AFAS) is een pre.
• Ervaring in het gebruik van het MS Office.

Wat bieden wij?

• Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
• Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
• Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
• Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
• Een salaris van € 2.921,08 tot € 4.172,53 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring.
• Aantrekkelijke, secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, gratis sportabonnement bij Basic Fit en een collectieve zorgverzekering.

Inlichtingen

Voor aanvullende informatie over het sollicitatieproces en/of algemene vragen kun je contact opnemen met Randi van der Bruggen (Recruiter ) via recruiterrandi@werkenbijbosman.com.

Sollicitatie

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week (werkdagen zijn in ieder geval op maandag en dinsdag). De werklocatie is op ons hoofdkantoor in Eindhoven.
Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij Bosman thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Randi van der Bruggen

Telefoon    0620301235
E-mail    recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Meer vacatures zoals deze

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)

Medewerker Klantenadministratie

Ter uitbreiding van ons team Klantenadministratie zijn wij op zoek naar een administratieve kracht voor 32 tot 40 uur in de week. Je wordt onderdeel van een klein team met in totaal 12 medewerkers.Samen met je collega’s zorg jij voor een goede basis administratie van onze klanten waardoor de medewerkers van de klantenservice de particuliere klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Vacancy location icon Eindhoven

Klantadviseur Urologie en Wondverzorging

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Urologie en Wondverzorging.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Senior Trainer

Voor de aankomende jaren staan binnen Bosman en onze zusterorganisatie MediReva grote projecten geagendeerd, waaronder professionalisering van ons opleidingsaanbod en het verder uitbouwen van de Bosman Academy. Hieraan lever jij, als Senior Trainer, een belangrijke bijdrage.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Teamleider Klantenservice Medische Hulpmiddelen

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep ‘Diabetes’ en voor de zorggebruikersgroep ‘Continentiezorg’.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Commercieel mdw binnendienst medische hulpmiddelen

Voor onze afdeling Business Support zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker binnendienst. Wij zoeken iemand die onze klanten optimaal ondersteunt in het klantproces. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje gaan bijdragen binnen Business Support? Dan zoeken wij jou!Binnen het team Business Support ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze zakelijke klanten voor alle…

Vacancy location icon Eindhoven

Logistiek medewerker

Het logistiek centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen.  Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Klantadviseur Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Continentiezorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

HR Business Partner

Met de groei van onze organisatie en de nauwe samenwerking met onze zusterorganisatie MediReva, zoeken wij binnen Bosman een HR Business Partner voor locatie Eindhoven. In een team van HR Business Partners, Recruiters, HR Officers en de Manager HR, vervul jij de rol van een volwaardige partner voor directie, managers en teamleiders voor een specifiek deel van de organisatie.Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring maken we een…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 32

Reachtruckchauffeur

Bosman groeit, daarom zijn we per direct op zoek naar een ervaren Reachtruckchauffeur. 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Expeditie Medewerker

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen.Als Expeditie Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van diverse zorgproducten. Je begrijpt dat ‘jouw’ klant afhankelijk is van de hulpmiddelen die jij voor hem of haar verzorgt. Daarnaast ken je het belang van…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Oproepkracht logistiek

Wist je dat…:Wij een gave baan hebben voor je als je een baan zoekt naast je studie, tijdens je tussenjaar en/of als (tweede) baan met flexibele uren?Je in die job direct een maatschappelijke bijdrage levert en je dus heel belangrijk werk doet?Je zelfs de kans krijgt om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling, zoals doorgroeien naar een leidinggevende rol en/of het behalen vanverschillende certificaten (BHV, reachtruck,…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Student

Klantadviseur Diabeteszorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Management Assistent 24-32 uur

Word jij enthousiast van plannen en organiseren? Ben jij proactief en heb je lef en durf om zelfstandig zaken op te pakken? Binnen Bosman zijn we op zoek naar een Management Assistent die zich graag ontwikkelt binnen een groeiende en dynamische organisatie.Als Management Assistent plan, organiseer en voer je ondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor onze Operationeel en Commercieel Directeur. Je bent de steun en toeverlaat…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)