Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Oproepkracht logistiek

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 0-16 uur p/week
Vacancy salary icon -
Solliciteren

In het kort

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Voor ons logistieke centrum zoeken we enthousiaste, gedreven kandidaten die op zoek zijn naar een leuke bijbaan.


Wat ga je doen?

Als oproepkracht logistiek medewerker ziet je dag er als volgt uit:

We beginnen om 17:00 met een avondstart, hierbij kom je als team samen en bespreken we de belangrijkste punten voor de avond.
Daarna gaan we aan de slag met het verzamelen en/of verzendklaar maken van de medische hulpmiddelen voor onze klanten.
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct versturen van de medische hulpmiddelen naar onze klanten. 
Ten slotte werk je volgens de geldende veiligheidsafspraken en bedrijfsvoorschriften.Wat vragen wij?

Een enthousiaste collega die minimaal twee dagen per week beschikbaar is van 17:00 tot 21:30 uur. Je beschikt over een goede lichamelijke conditie en motoriek. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift en tenslotte ben je iemand die goed zelfstandig kan werken.Wat bieden wij?

  • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
  • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
  • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
  • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken.


Sollicitatieprocedure

Wij zoeken oproepkrachten die deze job met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij Bosman thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet. We starten met een telefonische of fysieke prescreening met Marlies (recruiter). Indien we enthousiast zijn over elkaar, nodigen we je uit voor een rondleiding binnen ons Logistiek Centrum (Flight Forum 3780) en een kennismaking met een van de Logistieke teamleiders. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega.


Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Marlies Rossieau

Telefoon    0627070054
E-mail    recruitermarlies@werkenbijbosman.com