Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Medewerker Sales Support

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40 uur p/week
Vacancy salary icon -
Solliciteren

In het kort

Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales Support. We zoeken iemand die proactief meedenkt in commerciële kansen en zich inzet voor het uitbouwen van klanten. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte en commerciële blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje bijdragen binnen het sales team? Dan zoeken wij jou!

OrganisatieWat ga je doen?

De medewerker sales support is verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van de account manager(s) en draagt er zorg voor dat de doelstellingen ten aanzien van zakelijke klanttevredenheid, klantloyaliteit en beoogde omzet worden behaald.

Daarbij onderhoud je bestaande samenwerkingsrelaties en draagt er actief zorg voor om bestaande samenwerkingsrelaties te laten groeien. Dit doe je zowel door klanten te bezoeken als door telefonisch contact met de klant te onderhouden. Het gaat dus om een combinatiefunctie van binnen-en buitendienst (tijdens het inwerktraject is het werk volledig binnen).

Door jouw communicatieve vaardigheden, klantgerichte instelling en procesmatige inzicht ben je in staat mee te denken in de verschillende processen en deze aan te scherpen en optimaliseren, ontdek je verbeterpunten en kom je met oplossingen, welke jij succesvol implementeert.

Je hebt zowel een uitvoerende als een ondersteunende rol in het sales proces. Daarbij is resultaatgerichtheid, eigenaarschap, ondernemerschap en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel essentieel. Je bent in staat effectief te blijven werken terwijl je de kwaliteitseisen niet uit het oog verliest. Je bent je bewust van je bijdrage in het team en richting de klant, met oog voor resultaat.

De werkzaamheden

Jij:

• Voert mede het (regionale) verkoopplan uit in nauwe samenwerking met de account manager;
• Draagt zorg voor de afwikkeling en borging van werkzaamheden die voortvloeien uit het afsluiten van orders door account manager;
• Signaleert commerciële kansen en verbeteringen die zorgen voor een positieve bijdrage aan het realiseren van omzet en marge. Je onderneemt hierin proactief actie richting account manager(s) en klanten;
• Onderhoudt bestaande samenwerkingsrelaties en draagt er (mede) zorg voor om bestaande samenwerkingsrelaties te laten groeien;
• Draagt zorg voor omzet- en winstanalyses bij bestaande klanten;
• Stelt bezoekverslagen en overige correspondentie met bestaande en potentiële klanten op en draagt zorg voor het uitvoeren van hieruit voortkomende acties (B2C);
• Representeert Bosman bij beurzen, congressen, presentaties en overige (netwerk) bijeenkomsten

Wat vragen wij?

• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare commerciële functie;
• Communicatief vaardig, daadkrachtig, organisatorisch sterk, resultaatgericht en een teamplayer;
• Ervaring in het gebruik van MS Office en Excel;
• Wij zoeken een collega die inzetbaar is voor 32-40 uur per week.


Wat bieden wij?

• Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling.
• Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
• Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.
• Een marktconform salaris en heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: Een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering en een gratis sportabonnement.
• Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken.

Sollicitatieprocedure

We starten met een kennismakingsgesprek met de teamleider van de afdeling. Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen door je een keer te laten mee kijken op de afdeling en door middel van een persoonlijkheidstest. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega. Daarnaast kan een referentiecheck en het opvragen van een VOG onderdeel zijn van onze sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Kerime Kilic

Telefoon    0621973825
E-mail    recruiterkerime@werkenbijbosman.com