Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)
Solliciteren

In het kort

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.


Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?

In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Organisatie

Met onze deskundige en bevlogen professionals zetten wij ons dagelijks in voor cliënten en voor zorgverleners. In de zorgketen werken we samen aan gezondheidswinst voor cliënten, terwijl we de dagelijkse praktijk van zorgverleners makkelijker maken en zorgkosten reduceren. Wij vertegenwoordigen verschillende toonaangevende merken die al jarenlang bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Kom jij ons team versterken? https://www.werkenbijbosman.com

Wat ga je doen?

Je gaat, samen met je collega’s, aan de slag om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Wanneer je een klant aan de telefoon krijgt help je deze met een persoonlijke en warme benadering. Je stelt de juiste vragen en weet tot het meest passende klantadvies te komen, mede door je kennis van de producten en de regels van de zorgverzekeraar. Je verwerkt alle informatie in ons systeem.


Via ontvangen klantfeedback krijg je terugkoppeling van jouw klanten over jullie gesprekken. Omdat onze klanten ons waarderen met een 9, zijn dat vooral complimentjes en dus ontzettend leuk om te lezen!Jouw werkzaamheden: • Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen en verwerken van vragen, bestellingen, meldingen en/of klachten van nieuwe en bestaande particuliere klanten. Je werkt hierbij volgens de opgestelde werkprocessen en richtlijnen, waarbij je het gesprek zelfstandig insteekt en zelf besluiten neemt binnen gestelde kaders.
 • Je informeert en adviseert de klant over de producten waar nodig;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen, op peil houden en beheersen van de product- en medische kennis.
 • Je vergaart actief kennis over het totale klantproces, de afspraken met de zorgverzekeraars en de financieringsstructuren in de Nederlandse Gezondheidszorg (AWBZ, WMO, Zorgverzekeringswet);
 • Je ondersteunt de adviserend verpleegkundige bij het beheren van het klantdossier;
 • Je draagt zorg voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met de particuliere klant;
 • Je draagt zorg voor een optimale bereikbaarheid en bezetting op de afdeling klantenservice;
 • Je beheerst de werkinstructies binnen het klantproces van de klantenservice en draagt procesverbeteringen binnen het klantproces aan;

Wat vragen wij?

 • Je vindt veelvuldig telefonisch contact met klanten heel leuk en krijgt energie van het opbouwen van een leuke klantrelatie
 • Je bent empathisch en resultaatgericht.
 • Je hebt commercieel inzicht en weet prioriteiten te stellen
 • Je bent een aanpakker en hebt een ‘’samen zorgen we ervoor’’ mentaliteit.
 • Goede beheersing met computer systemen. Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré.
 • Een goede, duidelijke en zuivere telefoonstem
 • Het aantal uur is in overleg. Dit kan flexibel zijn, waarbij we wekelijks/maandelijks een planning maken n.a.v. je lesrooster. Dit kunnen ook vaste uren zijn.


Wat bieden wij?

 • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling.
 • Een hybride manier van werken
 • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.
 • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, een jaarbonus, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering, gratis sportabonnement bij Basic Fit en keuze uit twee collectieve zorgverzekeringen.
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken


Inlichtingen

Voor aanvullende informatie over het sollicitatieproces en/of algemene vragen kun je contact opnemen met Randi van der Bruggen (Recruiter) via recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Sollicitatie

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij Bosman thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet.


We starten met een kennismakingsgesprek met Randi van der Bruggen (Recruiter). Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van een gesprek met de teamleider van de afdeling. Ook ga je een uurtje meekijken op de afdeling. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Randi van der Bruggen

Telefoon    0620301235
E-mail    recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Meer vacatures zoals deze

Klantadviseur Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Continentiezorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Klantadviseur Diabeteszorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Corporate recruiter

Zie je het als een uitdaging om met het juiste servicelevel van toegevoegde waarde te zijn binnen een dynamische werkomgeving? Heb je enige ervaring in recruitment en neem je graag initiatief?  Dan is deze baan als corporate recruiter wellicht de perfecte vervolgstap in jouw carrière!

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy salary icon 2921-4172

Bedrijfsjurist

Ben jij een ambitieuze jurist die graag aan de slag gaat binnen een groeiende en kwaliteitsgerichte organisatie in de zorgmarkt? Als bedrijfsjurist adviseer je over een breed scala aan juridische onderwerpen in de zorgmarkt zoals de GMH en je behartigt daarin de belangen van de organisatie.

Vacancy location icon Eindhoven

Afpakker

Aanpakker gezocht!Word jij onze nieuwe afpakker? (medewerker outbound)

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)

Expeditie Medewerker

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen.Als Expeditie Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van diverse zorgproducten. Je begrijpt dat ‘jouw’ klant afhankelijk is van de hulpmiddelen die jij voor hem of haar verzorgt. Daarnaast ken je het belang van…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Accountmanager Wondzorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Accountmanager Wondzorg, voor de regio’s Midden-Nederland en Zuid-West Nederland (incl. Zeeland).Ben jij de ambassadeur die ervoor zorgt dat Bosman op middel- en hoger managementniveau binnen de eerste en tweede lijn, wordt ervaren als de partner in de keten? Heb jij als Accountmanager brede kennis en interesse in het zorglandschap waardoor jij je goed kan verplaatsen…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Accountmanager Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Accountmanagers Medische hulpmiddelen, gericht op de categorieën diabetes, urologie, continentie-, wond- en stomazorg voor de regio’s Midden-Oost, Midden-West en Midden-Zuid (incl. Zeeland).Ben jij de ambassadeur die ervoor zorgt dat Bosman op middel- en hoger managementniveau binnen de verschillende doelgroepen in de eerste lijn, wordt ervaren als de partner in de keten? Heb jij als Accountmanager…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Financial Controller

Heb jij een sterk analytisch vermogen, ben je financieel goed onderlegd en denk je graag mee in de optimalisatie van processen? We zijn op zoek naar een Financial Controller die verantwoordelijk is voor het realiseren van een betrouwbare en nauwkeurige financiële administratie en verslaglegging, conform de interne richtlijnen en wettelijke vereisten.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Logistiek medewerker

Het logistiek centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen.Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen. Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Oproepkracht logistiek

Wist je dat…:Wij een gave baan hebben voor je als je een baan zoekt naast je studie, tijdens je tussenjaar en/of als (tweede) baan met flexibele uren?Je in die job direct een maatschappelijke bijdrage levert en je dus heel belangrijk werk doet?Je zelfs de kans krijgt om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling, zoals doorgroeien naar een leidinggevende rol en/of het behalen vanverschillende certificaten (BHV, reachtruck,…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Student

Medewerker Sales Support

Voor onze Sales afdeling zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales Support. We zoeken iemand die proactief meedenkt in commerciële kansen en zich inzet voor het uitbouwen van klanten. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte en commerciële blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje bijdragen binnen het sales team? Dan zoeken wij jou!

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)

Oproepkracht logistiek

Wist je dat…:Wij een gave baan hebben voor je als je een baan zoekt naast je studie, tijdens je tussenjaar en/of als (tweede) baan met flexibele uren?Je in die job direct een maatschappelijke bijdrage levert en je dus heel belangrijk werk doet?Je zelfs de kans krijgt om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling, zoals doorgroeien naar een leidinggevende rol en/of het behalen vanverschillende certificaten (BHV, reachtruck,…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Student

Reachtruckchauffeur

Bosman groeit, daarom zijn we per direct op zoek naar een ervaren reachtruckchauffeur.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Klantadviseur Urologie en Wondverzorging

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Urologie en Wondverzorging.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Teamleider Klantenservice Medische Hulpmiddelen

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep ‘Diabetes’ en voor de zorggebruikersgroep ‘Continentiezorg’.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Logistiek medewerker

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen.  Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)