Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Klantadviseur Diabeteszorg

Vacancy location icon Eindhoven
Solliciteren

In het kort

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.


Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Organisatie

Met onze deskundige en bevlogen professionals zetten wij ons dagelijks in voor cliënten en voor zorgverleners. In de zorgketen werken we samen aan gezondheidswinst voor cliënten, terwijl we de dagelijkse praktijk van zorgverleners makkelijker maken en zorgkosten reduceren. Wij vertegenwoordigen verschillende toonaangevende merken die al jarenlang bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Kom jij ons team versterken? https://www.werkenbijbosman.comwww.werkenbijbosman.com/?

Wat ga je doen?

In de ochtend komt het team samen in de dagstart om de prioriteiten van de dag te bespreken.

Daarna ga je met je collega’s aan de slag om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Wanneer je een klant aan de telefoon krijgt help je deze met een persoonlijke en warme benadering. Je stelt de juiste vragen en weet tot het meest passende klantadvies te komen, mede door je kennis van de producten en de regels van de zorgverzekeraar. Je verwerkt alle informatie in ons systeem.

Regelmatig neem je deel aan producttrainingen en bieden we e-learnings aan, op die manier is jouw kennis altijd up to date. Onze verpleegkundigen staan altijd klaar om je nóg meer te leren.

Via ontvangen klantfeedback krijg je terugkoppeling van jouw klanten over jullie gesprekken. Omdat onze klanten ons waarderen met een 9, zijn dat vooral complimentjes en dus ontzettend leuk om te lezen!

Jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen en verwerken van vragen, bestellingen, meldingen en/of klachten van nieuwe en bestaande particuliere klanten. Je werkt hierbij volgens de opgestelde werkprocessen en richtlijnen, waarbij je het gesprek zelfstandig insteekt en zelf besluiten neemt binnen gestelde kaders.
 • Je informeert en adviseert de klant over de producten waar nodig;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen, op peil houden en beheersen van de product- en medische kennis.
 • Je vergaart actief kennis over het totale klantproces, de afspraken met de zorgverzekeraars en de financieringsstructuren in de Nederlandse Gezondheidszorg (AWBZ, WMO, Zorgverzekeringswet);
 • Je ondersteunt de adviserend verpleegkundige bij het beheren van het klantdossier;
 • Je draagt zorg voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met de particuliere klant;
 • Je draagt zorg voor een optimale bereikbaarheid en bezetting op de afdeling klantenservice;
 • Je beheerst de werkinstructies binnen het klantproces van de klantenservice en draagt procesverbeteringen binnen het klantproces aan;

Wat vragen wij?

 • Je vindt veelvuldig telefonisch contact met klanten heel leuk en krijgt energie van het opbouwen van een leuke klantrelatie
 • Je bent empathisch en resultaatgericht.
 • Je hebt commercieel inzicht en weet prioriteiten te stellen
 • Je bent een aanpakker en hebt een ‘’samen zorgen we ervoor’’ mentaliteit.
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing met computer systemen. Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré.
 • Een goede, duidelijke en zuivere telefoonstem
 • Je neemt deel aan de poule voor de bereikbaarheidsdienst (2 keer per jaar)
 • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 40 uur.

Wat bieden wij?

 • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling.
 • Een hybride manier van werken
 • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.
 • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering en een gratis sportabonnement bij Basic Fit
 • Een instroomsalaris van € 2444,93 bruto o.b.v. een 40 urige werkweek.
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken

Inlichtingen

Voor aanvullende informatie over het sollicitatieproces en/of algemene vragen kun je contact opnemen met Randi van der Bruggen (Recruiter) via recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Sollicitatie

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij Bosman thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet.

We starten met een kennismakingsgesprek met Randi van der Bruggen (Recruiter). Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van een gesprek met de teamleider van de afdeling. Ook ga je een uurtje meekijken op de afdeling. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Randi van der Bruggen

Telefoon    0620301235
E-mail    recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Meer vacatures zoals deze

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)

Medewerker Klantenadministratie

Ter uitbreiding van ons team Klantenadministratie zijn wij op zoek naar een administratieve kracht voor 32 tot 40 uur in de week. Je wordt onderdeel van een klein team met in totaal 12 medewerkers.Samen met je collega’s zorg jij voor een goede basis administratie van onze klanten waardoor de medewerkers van de klantenservice de particuliere klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Vacancy location icon Eindhoven

Klantadviseur Urologie en Wondverzorging

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Urologie en Wondverzorging.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Senior Trainer

Voor de aankomende jaren staan binnen Bosman en onze zusterorganisatie MediReva grote projecten geagendeerd, waaronder professionalisering van ons opleidingsaanbod en het verder uitbouwen van de Bosman Academy. Hieraan lever jij, als Senior Trainer, een belangrijke bijdrage.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Teamleider Klantenservice Medische Hulpmiddelen

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep ‘Diabetes’ en voor de zorggebruikersgroep ‘Continentiezorg’.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Commercieel mdw binnendienst medische hulpmiddelen

Voor onze afdeling Business Support zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker binnendienst. Wij zoeken iemand die onze klanten optimaal ondersteunt in het klantproces. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje gaan bijdragen binnen Business Support? Dan zoeken wij jou!Binnen het team Business Support ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze zakelijke klanten voor alle…

Vacancy location icon Eindhoven

Logistiek medewerker

Het logistiek centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen.  Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Klantadviseur Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Continentiezorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

HR Business Partner

Met de groei van onze organisatie en de nauwe samenwerking met onze zusterorganisatie MediReva, zoeken wij binnen Bosman een HR Business Partner voor locatie Eindhoven. In een team van HR Business Partners, Recruiters, HR Officers en de Manager HR, vervul jij de rol van een volwaardige partner voor directie, managers en teamleiders voor een specifiek deel van de organisatie.Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring maken we een…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 32

Reachtruckchauffeur

Bosman groeit, daarom zijn we per direct op zoek naar een ervaren Reachtruckchauffeur. 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Expeditie Medewerker

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen.Als Expeditie Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van diverse zorgproducten. Je begrijpt dat ‘jouw’ klant afhankelijk is van de hulpmiddelen die jij voor hem of haar verzorgt. Daarnaast ken je het belang van…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Oproepkracht logistiek

Wist je dat…:Wij een gave baan hebben voor je als je een baan zoekt naast je studie, tijdens je tussenjaar en/of als (tweede) baan met flexibele uren?Je in die job direct een maatschappelijke bijdrage levert en je dus heel belangrijk werk doet?Je zelfs de kans krijgt om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling, zoals doorgroeien naar een leidinggevende rol en/of het behalen vanverschillende certificaten (BHV, reachtruck,…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Student

Klantadviseur Diabeteszorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Management Assistent 24-32 uur

Word jij enthousiast van plannen en organiseren? Ben jij proactief en heb je lef en durf om zelfstandig zaken op te pakken? Binnen Bosman zijn we op zoek naar een Management Assistent die zich graag ontwikkelt binnen een groeiende en dynamische organisatie.Als Management Assistent plan, organiseer en voer je ondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor onze Operationeel en Commercieel Directeur. Je bent de steun en toeverlaat…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)