Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

Klantadviseur Diabeteszorg

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon uur p/week
Vacancy salary icon 2444.93-
Solliciteren

In het kort

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.


Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Wat ga je doen?

In de ochtend komt het team samen in de dagstart om de prioriteiten van de dag te bespreken.

Daarna ga je met je collega’s aan de slag om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Wanneer je een klant aan de telefoon krijgt help je deze met een persoonlijke en warme benadering. Je stelt de juiste vragen en weet tot het meest passende klantadvies te komen, mede door je kennis van de producten en de regels van de zorgverzekeraar. Je verwerkt alle informatie in ons systeem.

Regelmatig neem je deel aan producttrainingen en bieden we e-learnings aan, op die manier is jouw kennis altijd up to date. Onze verpleegkundigen staan altijd klaar om je nóg meer te leren.

Via ontvangen klantfeedback krijg je terugkoppeling van jouw klanten over jullie gesprekken. Omdat onze klanten ons waarderen met een 9, zijn dat vooral complimentjes en dus ontzettend leuk om te lezen!

Jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen en verwerken van vragen, bestellingen, meldingen en/of klachten van nieuwe en bestaande particuliere klanten. Je werkt hierbij volgens de opgestelde werkprocessen en richtlijnen, waarbij je het gesprek zelfstandig insteekt en zelf besluiten neemt binnen gestelde kaders.
 • Je informeert en adviseert de klant over de producten waar nodig;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verkrijgen, op peil houden en beheersen van de product- en medische kennis.
 • Je vergaart actief kennis over het totale klantproces, de afspraken met de zorgverzekeraars en de financieringsstructuren in de Nederlandse Gezondheidszorg (AWBZ, WMO, Zorgverzekeringswet);
 • Je ondersteunt de adviserend verpleegkundige bij het beheren van het klantdossier;
 • Je draagt zorg voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met de particuliere klant;
 • Je draagt zorg voor een optimale bereikbaarheid en bezetting op de afdeling klantenservice;
 • Je beheerst de werkinstructies binnen het klantproces van de klantenservice en draagt procesverbeteringen binnen het klantproces aan;

Wat vragen wij?

 • Je vindt veelvuldig telefonisch contact met klanten heel leuk en krijgt energie van het opbouwen van een leuke klantrelatie
 • Je bent empathisch en resultaatgericht.
 • Je hebt commercieel inzicht en weet prioriteiten te stellen
 • Je bent een aanpakker en hebt een ‘’samen zorgen we ervoor’’ mentaliteit.
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing met computer systemen. Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré.
 • Een goede, duidelijke en zuivere telefoonstem
 • Je neemt deel aan de poule voor de bereikbaarheidsdienst (2 keer per jaar)
 • Je bent beschikbaar tussen de 24 en 40 uur.

Wat bieden wij?

 • Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling.
 • Een hybride manier van werken
 • Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren.
 • Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband, volledig betaalde WIA-hiaat verzekering en een gratis sportabonnement bij Basic Fit
 • Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken

Sollicitatieprocedure

Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken. Is deze functie je op het lijf geschreven? En denk jij dat je je bij Bosman thuis gaat voelen? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens. We zien je sollicitatie (motivatie incl. CV) graag tegemoet.

We starten met een kennismakingsgesprek met Kerime Kilic (Recruiter). Zijn we beiden enthousiast? Dan willen we je nóg beter leren kennen; dit doen we door middel van een gesprek met de teamleider van de afdeling. Ook ga je een uurtje meekijken op de afdeling. Na deze stap in de sollicitatieprocedure zullen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling verzorgen en heten we je welkom als onze nieuwe collega.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Kerime Kilic

Telefoon    0621973825
E-mail    recruiterkerime@werkenbijbosman.com

Meer vacatures zoals deze

Medewerker Klantenadministratie

Ben jij een administratieve duizendpoot die graag in een team samenwerkt? In de rol van medewerker klantenadministratie zorg jij samen met je collega's voor een goede basis administratie van onze klanten waardoor de medewerkers van de klantenservice de particuliere klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon uur p/week
Vacancy salary icon 2444.93-

Klantadviseur Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Continentiezorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon uur p/week
Vacancy salary icon -

Teamleider Klantenservice (Stoma, Urologie en Wondzorg)

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep 'Stoma, Urologie en Wondzorg'. 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40 uur p/week
Vacancy salary icon -

Klantadviseur Diabeteszorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon uur p/week
Vacancy salary icon 2444.93-

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 16 uur p/week
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)
Vacancy salary icon -

Klantadviseur Urologie en Wondverzorging

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Urologie en Wondverzorging.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon uur p/week
Vacancy salary icon -