Bosman logo white
Arrow icon Terug naar vacatures

HR Business Partner

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 32
Solliciteren

In het kort

Met de groei van onze organisatie en de nauwe samenwerking met onze zusterorganisatie MediReva, zoeken wij binnen Bosman een HR Business Partner voor locatie Eindhoven. In een team van HR Business Partners, Recruiters, HR Officers en de Manager HR, vervul jij de rol van een volwaardige partner voor directie, managers en teamleiders voor een specifiek deel van de organisatie.

Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring maken we een mooie verdeling met de overige HR Business Partners in de concrete organisatieonderdelen waarop jij je zult richten. Dit kan uiteenlopen van commercie, klantenservice of logistiek tot ondersteunende afdelingen als finance en IT. Zoals je ziet: veel verschillende processen, medewerkers en behoeften, dus een wereld vol uitdagingen en kansen om jouw toegevoegde waarde als HR Business Partner te tonen en jezelf verder te ontwikkelen.


Organisatie

Met onze deskundige en bevlogen professionals zetten wij ons dagelijks in voor cliënten en voor zorgverleners. In de zorgketen werken we samen aan gezondheidswinst voor cliënten, terwijl we de dagelijkse praktijk van zorgverleners makkelijker maken en zorgkosten reduceren. Wij vertegenwoordigen verschillende toonaangevende merken die al jarenlang bijdragen aan de kwaliteit van zorg.
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over onze bedrijven? Kijk dan vooral eens op www.bosman.nl en www.medireva.nl voor een mooi compleet beeld.

De afdeling HR bestaat uit 14 collega’s, verdeeld over de rollen van HR Business Partner (7), Recruiter (3), HR Officer (3) en Manager HR. Het team werkt verdeeld over locatie Eindhoven (Bosman) en locatie Maastricht (MediReva).


Wat ga je doen?

De functie van HR Business Partner uit zich in de rol van sparringpartner, vraagbaak, adviseur, coach én stevige gesprekspartner. Je begrijpt de business, kent de organisatie en maakt daarmee de vertaalslag naar HR en organisatieontwikkeling. Door jouw uitgebreide kennis en ervaring draag je bij aan de verdere groei en het realiseren van de doelstellingen van onze organisatie. Je neemt daarvoor initiatief rondom alle facetten van het HR domein in samenwerking met leidinggevenden en jouw collega’s in het totale HR-team.

HR heeft binnen Bosman en MediReva afzonderlijk de basis goed op orde. De nieuwe uitdaging ligt in het handen-en-voeten geven aan de verdere ontwikkeling van de organisatie als geheel en het gezamenlijke HR-team nu beide zusterorganisaties nauw met elkaar gaan samenwerken in 2023.

Daarbij zijn de strategische doelen leidend om een 9+ organisatie te realiseren waarin excellente processen en klantfocus voorop staan. Zowel voor onze klanten in de zorgmarkt als voor onze interne medewerkers.

Een mooie uitdaging waarin HR een belangrijke rol speelt in al haar facetten: van employer branding, recruitment en onboarding tot gezondheid en welzijn, leiderschap- en cultuurontwikkeling en talent development.


Jouw werkzaamheden:


• Je adviseert, coacht en faciliteert de interne organisatie (directie, managers en teamleiders) binnen alle facetten van het HR vakgebied;
• Je volgt actief de HR- en business gerelateerde ontwikkelingen, kansen en bedreigingen in de markt en komt proactief met voorstellen om de organisatie en haar medewerkers optimaal mee te nemen in deze uitdagingen;
• Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de strategische pijlers en de doorvertaling hiervan naar concrete afdelingsplannen, projecten en HR-activiteiten;
• Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van leiderschap en cultuur binnen de organisatie;
• Je initieert en participeert in (multidisciplinaire) organisatieveranderings- en HR-projecten;
• Je bent verantwoordelijk voor het continu optimaliseren van passende HR-instrumenten en HR-processen;
• Je genereert en analyseert HR data ten behoeve van de organisatie- en medewerker ontwikkeling;
• Je neemt naast de Corporate Recruiter een belangrijke rol in binnen het proces van werving en selectie, in nauwe samenwerking met de hiring managers.
• Je begeleidt de HR Officers in de praktijk die de ondersteuning op zich nemen voor de operationele HR-werkzaamheden en HR-administratie.


Wat vragen wij?

Jouw kwaliteiten:


• Een warm-zakelijke en toegankelijke persoonlijkheid.
• Een resultaatgerichte houding.
• Een teamspeler met een flexibele instelling om samen de klus te klaren.
• Nuchter en pragmatisch, met beide benen op de grond.
• Beïnvloedingsvaardig om draagvlak te creëren op alle lagen in de organisatie.
• Weten waar prioriteiten liggen en flexibel hierin kunnen switchen als nodig.


Verder:


• Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Human Resources Management;
• Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Kunnen schakelen op verschillende niveaus (operationeel, tactisch en strategisch);
• Ervaring met projectmatig werken en het zelfstandig coördineren en uitvoeren van projecten;
• Ervaring hebben met en comfortabel voelen in een snel veranderende organisatie;
• Actuele kennis van HR-instrumenten, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
• Ervaring in het gebruik van Profit (AFAS) is een pre;
• In bezit van rijbewijs B.


Bouw jij graag mee aan onze organisatie voor de toekomst? Zit streven naar een hoge medewerkerstevredenheid en een sterk werkgeversmerk ook bij jou in het DNA? Heb je een duidelijke visie over de toegevoegde waarde van HR in de rol als business partner en kun je niet wachten hieraan bij te dragen? Wij zoeken een collega die deze uitdaging met twee handen wil aanpakken.


Wat bieden wij?

• Een professionele en dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën en ruimte voor ontwikkeling;
• Een organisatie die zowel interne als externe klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
• Een aanstekelijk en fijn werkklimaat waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
• Diverse leuke events die we regelmatig organiseren om het ‘samen zorgen we ervoor’ gevoel te versterken;
• Een salaris van € 3.979,– tot € 5.685,– bruto per maand (op fulltime basis) afhankelijk van jouw ervaring;
• Heel goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 34 vakantiedagen op jaarbasis (op fulltime basis), een jaarbonus en een gratis sportabonnement bij Basic Fit.


Inlichtingen

Voor vragen kun je terecht bij Randi van der Bruggen (recruiterrandi@werkenbijbosman.com).
We starten met een goede telefonische intake door Randi, zodat we al wat eerste vragen met elkaar door kunnen nemen en kunnen checken of er een mogelijke match is. Wanneer we van beide kanten enthousiast zijn dan gaan we verder met een uitgebreid persoonlijk gesprek met een aantal collega’s uit het HR-team en de Manager HR. Een korte persoonlijkheidsvragenlijst (Big Five) zal deel uitmaken van het selectieproces evenals een referentiecheck. Na deze stappen volgt de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling en heten we je van harte welkom als onze nieuwe collega.


Sollicitatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Maak dan het sollicitatieformulier compleet met jouw gegevens.


Solliciteren
Vragen? Neem contact op met Randi van der Bruggen

Telefoon    0620301235
E-mail    recruiterrandi@werkenbijbosman.com

Meer vacatures zoals deze

Klantadviseur (tussenjaar / studentenbaan)

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar klantadviseurs die ons tijdens een tussenjaar of naast studie komen versterken.Wil jij je studententijd of tussenjaar zinvol besteden en je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? En geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens?In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug! 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Startfunctie (weinig ervaring)

Medewerker Klantenadministratie

Ter uitbreiding van ons team Klantenadministratie zijn wij op zoek naar een administratieve kracht voor 32 tot 40 uur in de week. Je wordt onderdeel van een klein team met in totaal 12 medewerkers.Samen met je collega’s zorg jij voor een goede basis administratie van onze klanten waardoor de medewerkers van de klantenservice de particuliere klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Vacancy location icon Eindhoven

Klantadviseur Urologie en Wondverzorging

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Urologie en Wondverzorging.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Senior Trainer

Voor de aankomende jaren staan binnen Bosman en onze zusterorganisatie MediReva grote projecten geagendeerd, waaronder professionalisering van ons opleidingsaanbod en het verder uitbouwen van de Bosman Academy. Hieraan lever jij, als Senior Trainer, een belangrijke bijdrage.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Teamleider Klantenservice Medische Hulpmiddelen

Ben jij een teamleider met klantenservice ervaring die energie krijgt van het coachen van een dynamisch team, gericht op resultaat, kwaliteit, warmte en professionaliteit richting de klant? Heb jij de kwaliteiten om te zorgen voor een hoge klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en mooi financieel resultaat? Bosman zoekt namelijk teamleiders voor de zorggebruikersgroep ‘Diabetes’ en voor de zorggebruikersgroep ‘Continentiezorg’.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Commercieel mdw binnendienst medische hulpmiddelen

Voor onze afdeling Business Support zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker binnendienst. Wij zoeken iemand die onze klanten optimaal ondersteunt in het klantproces. Ben jij degene die vanuit een klantgerichte blik aan de slag gaat en wil je jouw steentje gaan bijdragen binnen Business Support? Dan zoeken wij jou!Binnen het team Business Support ben je het aanspreekpunt en visitekaartje voor onze zakelijke klanten voor alle…

Vacancy location icon Eindhoven

Logistiek medewerker

Het logistiek centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen. Door jouw ruime ervaring binnen de logistiek ben je inzetbaar op al deze processen.  Als het nodig is neem je deel aan projecten die een aparte inzet van logistiek vragen.

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40

Klantadviseur Medische Hulpmiddelen

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Continentiezorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

HR Business Partner

Met de groei van onze organisatie en de nauwe samenwerking met onze zusterorganisatie MediReva, zoeken wij binnen Bosman een HR Business Partner voor locatie Eindhoven. In een team van HR Business Partners, Recruiters, HR Officers en de Manager HR, vervul jij de rol van een volwaardige partner voor directie, managers en teamleiders voor een specifiek deel van de organisatie.Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring maken we een…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 32

Reachtruckchauffeur

Bosman groeit, daarom zijn we per direct op zoek naar een ervaren Reachtruckchauffeur. 

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy workhours icon 40
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Expeditie Medewerker

Het Logistiek Centrum heeft verschillende aandachtsgebieden, zoals het ontvangen van goederen, het retourproces, het beheren en samenstellen van de voorraad en het uitvoeren van pick- en packwerkzaamheden op de diverse deelprocessen.Als Expeditie Medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van diverse zorgproducten. Je begrijpt dat ‘jouw’ klant afhankelijk is van de hulpmiddelen die jij voor hem of haar verzorgt. Daarnaast ken je het belang van…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)

Oproepkracht logistiek

Wist je dat…:Wij een gave baan hebben voor je als je een baan zoekt naast je studie, tijdens je tussenjaar en/of als (tweede) baan met flexibele uren?Je in die job direct een maatschappelijke bijdrage levert en je dus heel belangrijk werk doet?Je zelfs de kans krijgt om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling, zoals doorgroeien naar een leidinggevende rol en/of het behalen vanverschillende certificaten (BHV, reachtruck,…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Student

Klantadviseur Diabeteszorg

We blijven groeien! Om die reden zijn we op zoek naar een Klantadviseur Diabeteszorg.Sta jij graag met klanten in contact, ben je commercieel ingesteld en geeft het je daarnaast voldoening om iets te betekenen voor je medemens? Heb je affiniteit met de zorg en zoek je een kantoorbaan? In de rol van klantadviseur binnen Bosman vind je al deze aspecten terug!

Vacancy location icon Eindhoven

Management Assistent 24-32 uur

Word jij enthousiast van plannen en organiseren? Ben jij proactief en heb je lef en durf om zelfstandig zaken op te pakken? Binnen Bosman zijn we op zoek naar een Management Assistent die zich graag ontwikkelt binnen een groeiende en dynamische organisatie.Als Management Assistent plan, organiseer en voer je ondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden uit voor onze Operationeel en Commercieel Directeur. Je bent de steun en toeverlaat…

Vacancy location icon Eindhoven
Vacancy education icon Midcareer (ervaren)